50 éves osztálytalálkozót tartottak Fertőrákoson

1971-ben húszan ballagtak most tizennyolc meghívót küldtek ki a találkozóra.

"Legyünk büszkék arra, amik voltunk, s igyekezzünk különbek lenni annál amik vagyunk" - ez a Herman Ottó idézet olvasható azoknak a borospalackoknak a címkéjén, amivel Karakás János meglepte volt osztálytársait. A külön erre az alkalomra készült, az iskolaépületet is megörökítő címkével ballagásuk ötvenedik évfordulóját is ünnepelték a fertőrákosi iskola egykori diákjai.

Egy mosolygós találkozó emléke.
Töreki Tibor

Pölczné Somogyi Katalin gondosan megszervezte és levezette a rendezvényt - árulták el a találkozó résztvevői az enyugat.hu-nak, ezúton is köszönve társuk munkáját. Az ötven éve ballagott, ma már nagyszülőkorban lévő diáktársak megemlékeztek egykori osztályfőnökükről, tanáraikról, illetve két társukról is, akik sajnos már nem lehettek velük.

Felolvasták Méhesi Mihály költő A fertőrákosi Középső Iskola című versét is, felelevenítve a gyerekkor szép emlékeit. Jó hangulatban, sztorizással, közös vacsorával folytatódott a beszélgetés az étteremben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek