Kövér László szerint egy normális világ megőrzésében vagyunk érdekeltek

Az Országgyűlés elnöke az Inforádió Aréna című műsorában fejtette ki gondolatait az Európai Unióról és az elvándorlásról.

A Kövér Lászlóval készült interjúban elhangzott, hogy a házelnök egyre kevesebb lelkesedéssel van az unió iránt. "Nem arról van szó, hogy most van egy rossz állapot, vagy hogy az unió a lejtő alján lenne, de vannak, akik nyomják a gázpedált a lejtőn lefelé, teljesen fölöslegesen."

A 168.hu beszámolója szerint Kövér kijelentette: "Közép-Európa egy normális világ megőrzésében érdekelt, és azt szeretnénk, ha a nemzetközi együttműködés meg a nemzeti szuverenitás visszakerülne abba az optimális egyensúlyba, amelyben szerintem még volt, amikor mi az Európai Unióba jelentkeztünk" .

A házelnök szerint ma többen költöznek vissza Magyarországra az elvándoroltak közül, mint akik mostanában hagyják el az országot. Szerinte a kormány mindent megtesz azért, hogy otthonos legyen az ország azok számára, akik itt születtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek