Autók a soproni Erzsébet-kertben

Mit keresnek a járművek a park füvén? - kérdezi olvasónk.

Napi sétám közben egyre gyakrabban találkozom személy- és kisteherautókkal is az Erzsébet-kertben, amelyek valószínűleg a park hátsó részén lévő épülethez tartanak és a közelében parkolnak. Nem a parkolóba állnak, hanem az Ady Endre utca felől a behajtani tiloson keresztül járnak be. Jó ez így? A KRESZ semmibe vételét nem is említem. A ma reggeli gyöngyszem - írta a mellékelt fotó alá olvasónk.

Autó a parkban. Hogy jutott be?
Olvasó

A szóban forgó járművek nem a kijelölt parkolóhelyen állnak, az nyilvánvaló, bár az is lehet, kevesebb a hely, mint amennyi az autó. Általános jelenség ez manapság, de ez sem indokolhatja a közparkban - füvön és járdán - való parkolást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek