Vajon ezt közúton is így oldanák meg?

Aki Sopron-Balfon, a savanyúkút(ak) környékén járt, érdekes megoldást láthatott közműcseréhez kapcsolódóan. A palackozóüzem bejárata mellett ugyanis feltörték az aszfaltot, épp ott, ahol a kerékpárút kezdődik a régi kút, illetve a fűzfasor irányába. Semmi gond, nyilván megfelelően biztosították a kerékpárforgalmat, gondolhatja az ember, elvégre egy nemzetközi kerékpáros útvonalról van szó. Ez az elmélet. A gyakorlat pedig az alábbi fotókon látható. Színes raklapokkal fedték le az árkot, úgy, hogy kerékpárosoknak egy nagyjából félméteres kis sávocskát hagytak, ahol TALÁN át tudja tolni a biciklijét. Vajon ezt egy gépjárműforgalom számára kijelölt úton is így oldanák meg?

enyugat.hu
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek