Vajon ezt közúton is így oldanák meg?

Aki Sopron-Balfon, a savanyúkút(ak) környékén járt, érdekes megoldást láthatott közműcseréhez kapcsolódóan. A palackozóüzem bejárata mellett ugyanis feltörték az aszfaltot, épp ott, ahol a kerékpárút kezdődik a régi kút, illetve a fűzfasor irányába. Semmi gond, nyilván megfelelően biztosították a kerékpárforgalmat, gondolhatja az ember, elvégre egy nemzetközi kerékpáros útvonalról van szó. Ez az elmélet. A gyakorlat pedig az alábbi fotókon látható. Színes raklapokkal fedték le az árkot, úgy, hogy kerékpárosoknak egy nagyjából félméteres kis sávocskát hagytak, ahol TALÁN át tudja tolni a biciklijét. Vajon ezt egy gépjárműforgalom számára kijelölt úton is így oldanák meg?

enyugat.hu
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek