Vádat emeltek a szatír ellen

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfi ellen, aki 2021 májusában mutogatta nemi szervét Győrben.

Az ügyészség vádirata szerint a 31 éves férfi 2021 májusában, egy hétköznap délelőtt Győr belvárosában szólította meg a kutyáját sétáltató 28 éves sértett nőt, majd nadrágját letolva markolt rá nemi szervére, a „láttát-e már ilyet?” kérdéssel is felhívva a sértett figyelmét tettére.

A sértett hölgy szerencsére a közelben lakott, és bemenekült a lépcsőházba, de a vádlott cselekményét a közeli kávéház dolgozói is látták - írja sajtóközleményében a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A korábban más jellegű cselekmények miatt már büntetett elkövető ellen az ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat, vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek