Üzemben a hegykői sebességmérő

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, sebességmérőt telepítettek Hegykő belterületén, a Kossuth Lajos utcában. Úgy tűnik, kamera eddig még nem volt a dobozban, egészen mostanáig. Hegykő község közösségi oldalán ugyanis arról tájékoztatnak, hogy a tegnapi nappal üzembe helyezték az eszközt. A VÉDA (Közúti Intelligens Kamerahálózat) rendszerhez tartozó komplex közlekedési ellenőrzési pont kialakítására az Önkormányzat és a rendőrség együttműködésében került sor, ugyanakkor a sebességmérő készülék a traffibox-ban időszakosan kerül elhelyezésre, a felvétel automatikusan a központi számítógépes adatbázisba jut. A berendezés telepítésének célja a településen a közlekedés biztonságának javítása, a közúti balesetek számának csökkentése - az ellenőrzés növelésével.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek