A Közút szerint elkészültek a Fertőendréd-Sopron összekötő út felfestésével

A Közút próbálja folyamatosan megújítani a felfestéseket - legalábbis a rendelkezésére álló források erejéig.

"Mikor csíkozzák fel a Fertő parti utat? Fertőboz és Fertőhomok között rég végeztek az útépítéssel,csak pár dolog lemaradt. Este katasztrófa az az út!" - írta olvasónk, kérve az enyugat.hu stábját, kérdezzünk már rá a felfestések hiányára. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályától postafordultával jött a válasz:

- A külső kivitelező ezen a héten végzi a 8518-as Fertőendréd-Sopron összekötő úton (amit az itt élők Fertő parti útnak neveznek) a terelővonalak és a burkolat szélét jelző vonalak felfestését, várhatóan még ma elkészülhet vele. A következő években is folytatjuk a megyei burkolatjel festést, mely során a rendelkezésre álló források erejéig, ütemezett terv szerint folyamatosan újítjuk fel a további burkolati jeleket - közölte a Közút.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek