Fehér Farkas, a harci cél- és távlövő világbajnok tart bemutatót Lászlómajorban

A Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Sarródi Önkormányzat által közösen rendezett október 16-i esemény kiemelt vendége lesz Mónus József, többszörös harci cél- és távlövő világbajnok. A Hajdúnánásról származó "Fehér Farkas" 2008 óta űzi életvitelszerűen a történelmi íjász távlövészetet és a harci céllövészetet, s egyúttal új fejezetet nyitott az íjászat történetében.

Mónus József bemutatójára szombaton 15.15 órától várják az érdeklődőket a a Lászlómajorba. Mónus József előtt Gere Zoltán (Kassai Lajos tanítványa) tart bemutatót 14.30 órától.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek