Járda- és útburkolat aszfaltozás lesz a Lóki soron

A STRABAG Általános Építő Kft. értesíti a lakosságot, hogy a Sopron, Lóki sor járda- és útburkolatának aszfaltozási munkái holnap, 15-én, pénteken és 16-án, szombaton várhatóak. Ezért a munkaidő alatt (várhatóan 7:00 órától – 18:00 óráig) ideiglenesen a Lóki sor Szív utca – Kassai utca közötti szakasza teljes lezárásra kerül. A kivitelező kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, a munkálatok miatt kihelyezett forgalomtechnikai jelzéseket vegyék figyelembe! Az Építtető és a Kivitelező ezúton is kéri és köszöni a lakosság szíves türelmét és megértését!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek