Három ember halt meg tegnap az utakon

A halálos baleset a Vas megyei Csákánydoroszlónál történt, ahol vonattal ütközött egy gépkocsi a vasúti átjáróban.

Magyarország területén 2021. október 14-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 48 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 6 súlyos és 41 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 159 személyt fogott el, közülük 45 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 64 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 183 embert állítottak elő, köztük 113 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 100 esetben történt - összegzett a rendőrség.

A halálos baleset a Vas megyei Csákánydoroszlónál történt, ahol vonattal ütközött egy gépkocsi a vasúti átjáróban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek