Nekiment a kisbusznak Sopronban a rollerező nő

Figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban, a Bécsi út és a Fövényverem utca kereszteződésében, október 14-én 16 óra 15 perckor. Egy 32 éves helybéli nő közlekedett a Patak utca felől, a Fővényverem utca irányába elektromos rollerrel a menetiránya szerinti bal oldali gyalogjárdán. Haladása során figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe, amelynek következtében nekiütközött egy a Bécsi útról balra, a Fővényverem utcára kanyarodó kisbusz oldalának. A baleset következtében a rollerező nő elesett és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

(Nyitóképünk illusztráció!)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek