Vége az ingyenes teszteknek Alsó-Ausztriában

Október 31-én véget ér az antigéntesztek ingyenes forgalmazása a gyógyszertárakban.

Ami korábban ingyenes volt, most meglehetősen drágává válhat: ha még nem szerezte be a gyógyszertári ingyenes antigén öntesztjeit, akkor október végéig meg kell tennie. Mert akkor véget ér a "nappali tesztek" ingyenes benyújtása - írja a Heute.at .

Az antigén öntesztre vonatkozó ajánlatok az interneten viszont virágzanak. Egy eladó gyakran akár 20 terméket is kínál az online értékesítési oldalakon. A tesztcsomagok ára eltérő, négy és húsz euró között mozog. Az ingyenes PCR gargalizálási tesztekért akár 25 eurót is kérnek.

Eddig minden E-kártya tulajdonos (10 éves kortól) ingyenesen kaphatott havonta két, öt tesztből álló csomagot az osztrák gyógyszertárakban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek