Emlékpadot állítanak a soproni népszavazás polgármesterének

A Soproni Városszépítő Egyesület kezdeményezésére egy szépen munkált bronz pad áll majd Sopronyi-Thurner Mihály egykori lakóházával szemben a Frankenburg úton.

A népszavazás emlékére állítanak a Frankenburg úti volt kerékpáros pihenő helyén egy emlékpadot Sopronyi-Thurner Mihály egykori polgármester lakóházával szemben. Kutas László szobrászművészt kérték fel az emlékhely elkészítésére, Sopron egyik kedvenc alkotójának már az ötvenegyedik köztéri alkotása lesz a pad a leghűségesebb városban. Az emlékhely az úgynevezett Hűség Ösvény egyik állomása lesz.

A kerékpáros pihenő helyén áll majd a pad.

A közel két méter hosszú bronz pad már csaknem elkészült, a művész az utolsó simításokat végzi rajta.

Kutas László szobrászművész gyönyörű bronz padot készített.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek