Fertőző volt egy utas a felsőőri buszon

Aki Felsőőr (Oberwart) és Bécs között buszozik, érintett lehet.

Burgenland állam nyilvános felhívást tett közzé, miután a G1-es Südburg buszjáraton - mint kiderült -, koronavírusos beteg utazott. Pozitív lett az az utas, aki múlt hétfőn és kedden Oberwartból Bécsbe és vissza buszozott.

A tartomány ezért arra kéri az ingázókat, hogy figyeljék egészségi állapotukat, és végezzenek PCR tesztet egy gyógyszertárban.

A felhívás szerint mindenki érintett lehet, aki hétfőn és kedden a reggel 4.55 órakor Güssingből induló buszon utazott, illetve a hétfőn délután 16:25-kor, kedden 13:25-kor Bécsből induló járaton ült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek