Már megint leamortizáltak egy cipőboltot Bécsben

Hatalmas kedvezményekkel tartottak kiárusítást egy bécsi cipőboltban szombaton, a nagy vásárlói roham pedig teljesen leamortizálta a boltot.

Szombaton a bécsi Westbahnhofnál, azaz Nyugati pályaudvarnál található cipőbolt kiárusítást tartott. Tulajdonképpen nem is olyan nagy akciókkal, hiszen jobbára 20% kedvezményt élvezhettek a vásárlók. Vagyis inkább csak élvezhettek volna, mert ami ott történt, az megint botránynak nevezhető inkább. A vásárlók ugyanis megrohamozták az üzletet, aminek köszönhetően hatalmas rumli maradt utánuk. Szétdobált cipők és cipős dobozok, óriási rendetlenség maradtak a vásárlók után. Vajon tényleg megérte?

Heute.at

( Heute )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek