Heten haltak meg tegnap az utakon

Míg napokig egyetlen tragédia sem történik, kedden három halálos kimenetelű közlekedési balesetben hét ember vesztette életét.

Magyarország területén október 19-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 31 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 7 ember vesztette életét, 6 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 167 személyt fogott el, közülük 32 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 176 személyt állítottak elő, köztük 102 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 97 esetben történt - olvasható a rendőrség honlapján.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek