Megint magasra ugrott a betegek száma Ausztriában

Az elmúlt 24 órában több mint 3700 új koronavírusos esetet regisztráltak.

Az elmúlt egy napban összesen 3727 új fertőzést és 13 halálesetet jelentettek Ausztriában - írja a Heute.at . Összehasonlításképpen: egy hete, október 13-án 2614 koronavírusos eset volt, s az már akkor is kiugrónak számított.

A szövetségi államok között továbbra is nagyok az eltérések. Burgenlandban 54, Karintiában 113, Alsó-Ausztriában 508, Felső-Ausztriában 1177, Salzburgban 296, Stájerországban 516, Tirolban 239, Vorarlbergben 110, Bécsben 714 új megbetegedést regisztráltak. Mint a felsorolásból egyértelműen kitűnik, Felső-Ausztriában emelkedett drámai mértékben a fertőzés.

Jelenleg 962 ember szorul kórházi kezelésre Ausztriában a koronavírus miatt. Közülök 218-an intenzív ellátást kapnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek