Kedden hét, szerdán hat ember halt meg közlekedési balesetben

Magyarország területén a 2021. október 20-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 58 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 6 ember vesztette életét, 10 baleset súlyos és 43 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 194 személyt fogott el, közülük 48 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 184 embert állítottak elő, köztük 113 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 93 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek