Jazz & Bor: Kárász Eszter sanzonestje

Padam - vagyis Edith Piaf megidézése.

„Egy nő kiáll a színpadra, egyszerű fekete ruhában, kicsi és törékeny. Megszólal a zene, és a francia dal a lélekig hatol... Megrendítő előadás. A zene, a francia nyelv és Kárász Eszter olyan egység, amelynek minden atomja igaz, igazi lélek-felszabadítás mindenkinek” - méltatja a kritika az előadót, s október 22-én, pénteken a soproniak is meggyőződhetnek a szavak igazáról. A Jazz & Bor koncertsorozat keretében egy jó pohár soproni bor mellett pénteken 19 órakor kezdődik Kárász Eszter Edith Piaf sanzonestje a Liszt-központ Pincepontjában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek