A korlátok ledőlnek: újra szabad az út

Végéhez közeledik a Soproni Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium felújítása. A Széchenyi tér felőli oldalon immáron lekerült minden állványzat, háló, kordon: ismét lehet használni a járdát és a kerékpársávot is.

Keszei László

Információink szerint november első felében átadhatják végre az Árpád utcai parkolóházat is a forgalomnak. Az ehhez kapcsolódó környezetrendezés mostanában ér véget. Az Árpád utca érintett járdaszakaszáról is eltűnt a kordon, ismét zavartalanul haladhatnak a gyalogosok.

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek