Végre egy nap, amikor senki nem halt meg az utakon

A csütörtök számai a rendőrség országos összesítésében.

Magyarország területén 2021. október 21-én 0 órától 24 óráig a rendőrök 28 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 8 baleset súlyos és 20 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 212 személyt fogott el, közülük 42 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 112 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 191 személyt állítottak elő, köztük 117 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 99 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek