Hamis magyar jogosítvánnyal furikázott Ausztriában

Amikor lebukott, a rendőröknek azt is elmondta, mennyit fizetett a hamis vezetői engedélyért.

A 47 éves sofőr Felső-Ausztriában autózott, amikor a rendőrségi ellenőrzés során egy magyarországi vezetői engedélyt mutatott fel. Az iratról viszonylag hamar kiderült, hogy hamisítvány - írja a Heute.at .

Minden biztonsági funkció hiányzott. A rendőrség szerint egyételmű volt a hamisítás. A vezetői engedélyt természetesen elvették, a sofőr pedig nem folytathatta útját.

Kihallgatásán nemcsak azt magyarázta el a rendőröknek, hogy miért volt hamis jogosítványa, hanem azt is, hogy mennyit és fizetett érte: kereken 700 euróért vásárolta, Magyarországon.

A 47 éves férfinek több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt vonták be a valódi jogosítványát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek