Úton a Békemenet

Sopronból is indultak buszok.

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) október 23-án, szombaton nyolcadik alkalommal rendezte meg a Békemenetet. A gyülekező tömegben ezúttal is fetűntek az olasz és lengyel vonulók lobogói is.

Táblákon hirdetik a résztvevők, honnan érkeztek.
MTI/Balogh Zoltán

Békemenetének résztvevői a Műegyetem rakparton gyülekeztek, innen indultak kora délután a Szabadság híd – Vámház körút – Károly körút – Erzsébet tér útvonalon a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződéséhez, ahol részt vesznek az állami ünnepségen és meghallgatják Orbán Viktor miniszterelnök beszédét. A tömegben soproniak is vannak, több busz indult a városból a Fidesz szervezésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek