Két balesetben ketten meghaltak tegnap

Tíz sofőr ittasan ült a volág mögé...

Magyarország területén a 2021. október 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 56 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 18 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 225 személyt fogott el, közülük 34 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 133 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 175 embert állítottak elő, köztük 99 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 122 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek