Lövések dördültek Győrben, autóból vitték el a fegyvert

A férfi drogtesztje pozitív lett.

Gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves férfit, aki Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztópisztollyal több lövést adott le – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Szombat délután kaptak bejelentést, hogy a Török István utcában egy férfi lövöldözik. A járőrök látták, hogy a Körkemence út irányába gyalogló férfi, meglátva a rendőrautót, a fűbe dobta a pisztolyt. A férfinél megtalálták a pisztoly tokját, és előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Kiderült, hogy a garázda fiatal a gáz- és riasztó pisztolyt egy közelben parkoló autóból lopta el. A férfi drogtesztje pozitív lett. Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított. A nyomozók K. Richárdot őrizetbe vették, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, lopás, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hírek