Moped és traktor ütközött Darázsfaluban

A baleset során a robogó a traktor alá szorult, a rajta utazó két fiatal súlyos sérüléseket szenvedett, őket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Szombat délután Darázsfaluban (Trausdorf), a főúton ütközött össze egy moped és egy traktor. Hogy a balesetet mi okozta, egyelőre nem lehet tudni. Ami biztos, hogy a baleset következtében a moped a traktor alá szorult, ahhoz, hogy ki tudják onnan szabadítani, daruskocsira volt szükség. A robogón utazó fiatal lány és fiú súlyosan megsérültek, hozzájuk két mentőhelikopter érkezett, egyiküket Bécsújhelyre, másikukat a sankt pölteni kórházba szállították. A mentésben a darázsfalui mellett az oszlopi tűzoltók és a kismartoni mentők is közreműködtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek