Világháborús gránátot találtak Gyiróton

Kotrási munkálatok során egy 17 centiméter hosszú, 37 milliméter átmérőjű második világháborús gránát bukkant elő Gyiróton (Kroatisch Geresdorf) nemrég. A tűzszerészek szerint egy orosz gránátról van szó, mely ráadásul még robbanóanyaggal is meg volt töltve. A gránát egyébként félméteres mélységből került elő, szerencsére nem a helyszínen kellett felrobbantani, hanem elszállították. Nemsokára több, szintén a világháborúból származó robbanószerrel együtt fogják megsemmisíteni, írja a MeinBezirk.at .

Verena Fischer-Poosch / MeinBezirk.at
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek