Ez most a város legveszélyesebb helye?

Erre enged következtetni az a nagy méretű "Különösen veszélyes hely" útburkolati jel, amit pénteken festettek fel a Deák téren.

Érdekesség, hogy nem csak az útra, hanem a kerékpárútra is került ilyen felfestés, egész nagy szakaszon. Ilyen eddig Sopronban még nem volt. Az ok pedig minden valószínűség szerint az, hogy a Soproni Egyetem egykori AMI épületében kapott helyet az Orsolya-iskola több osztálya is. Emiatt pedig hétköznaponként reggelente nagy forgalom alakult ki a Deák tér ezen szakaszán, legyen szó gyalogosokról, kerékpárosokról vagy autósokról. Privát vélemény, de talán érdemes lett volna egy zebrát felfesteni az úton és a kerékpárúton is....

Keszei László

Hasonló felfestéssel egyébként a Felsőbüki Nagy Pál utca és a Vas Gereben utcák kereszteződésében, valamint a Balfi út és a Szeder utcák kereszteződésében is találkozhatunk. Az ilyen útburkolati jellel jelölt területen megállni tilos.

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek