Ez most a város legveszélyesebb helye?

Erre enged következtetni az a nagy méretű "Különösen veszélyes hely" útburkolati jel, amit pénteken festettek fel a Deák téren.

Érdekesség, hogy nem csak az útra, hanem a kerékpárútra is került ilyen felfestés, egész nagy szakaszon. Ilyen eddig Sopronban még nem volt. Az ok pedig minden valószínűség szerint az, hogy a Soproni Egyetem egykori AMI épületében kapott helyet az Orsolya-iskola több osztálya is. Emiatt pedig hétköznaponként reggelente nagy forgalom alakult ki a Deák tér ezen szakaszán, legyen szó gyalogosokról, kerékpárosokról vagy autósokról. Privát vélemény, de talán érdemes lett volna egy zebrát felfesteni az úton és a kerékpárúton is....

Keszei László

Hasonló felfestéssel egyébként a Felsőbüki Nagy Pál utca és a Vas Gereben utcák kereszteződésében, valamint a Balfi út és a Szeder utcák kereszteződésében is találkozhatunk. Az ilyen útburkolati jellel jelölt területen megállni tilos.

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek