A hétvége számokban - összesített a rendőrség

Magyarország területén 2021. október 22-én 0 órától október 24-én 24 óráig a rendőrök 120 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 32 baleset súlyos és 85 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 590 személyt fogott el, közülük 92 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 325 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 447 személyt állítottak elő, köztük 246 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 30 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 322 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek