Ittas gyorshajtót fogtak az S31-esen

A rendőrség vasárnap este Nagymarton (Mattersburg) környékén, az S31-es gyorsforgalmi úton figyelt fel egy, a maximálisan megengedett sebességet jelentősen túllépő autóra. Az autós az útszakaszon engedélyezett 100 kilométer per óra helyett 185-tel száguldott. Ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrnek csak próbajogosítványa volt, ráadásul 0,8 ezreléknyi alkoholt is kimutattak a véréből. Próbajogosítvánnyal rendelkező sofőrök esetében Ausztriában a maximálisan megengedett véralkoholszint 0,1 ezrelék. A Felsőpulyai járásbeli sofőr ellen eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek