Lakhatatlanná vált egy kigyulladt ház a Soproni-hegység nyugati oldalán

Hétfő hajnalban Szikra (Sieggraben) településen gyulladt ki egy családi ház tetőszerkezete.

A helyszínre összesen 8 tűzoltóság mintegy 120 szakembere érkezett, akik egész reggel próbálták megfékezni a lángokat, ami végül délelőttre sikerült. Eleinte még az sem volt tudható, maradt-e valaki a házban, de szerencsére nemsokára kiderült, hogy nem volt bent senki. A tűzoltóknak a heves füstképződés miatt légzőkészüléket is használniuk kellett.

Freiwillige Feuerwehr Mattersburg

A rendőrség szerint a házban egy négytagú család lakott. Az anyuka és a két gyerek hollétére fény derült. A szakértők szerint ugyanakkor a ház feltehetőleg gyújtogatás miatt gyulladhatott ki, az apukát ezért nagy erőkkel keresik.

Freiwillige Feuerwehr Mattersburg
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek