Óvatosan az utakon, a kerékpárutakon

Kerékpározni minden évszakban jó. Bár az őszi/téli szezon sokak kedvét szegi, vannak azért szép számmal, akik ilyenkor is nyeregbe pattannak. Akár hivatásforgalmi céllal, akár sportolási jelleggel, a lényeg a megfelelő öltözködés. Ugyanakkor fontos azért azt is tisztázni, hogy ilyenkor az útkörülmények is mások. Például ha nem takarítják le azokat. Szerkesztőnk nemrég a Fertő-parti kerékpárúton tekert, tapasztalata szerint pedig sok helyen teljesen beborítja a lomb az útfelületet. A hírekben pedig nemrég beharangozott világító útburkolati jeleknek pedig egyelőre semmi nyoma.

enyugat.hu

Hidegségen egyébként működik a kijelzővel felszerelt kerékpárszámláló is, szerkesztőnk pedig észre is vett egy különös hibát. Az egyik dolog, hogy hétköznap délután a szép idő ellenére még csak 12-t (!) mutatott, de amikor két kerékpáros egymás mellett haladt el a számláló előtt, az csak egyet ugrott 13-ra.

enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek