Hajtva tilos, tolva szabályos már Sopronban is

A város több pontján is figyelemfelhívó táblákat telepít a Soproni Rendőrkapitányság a Sopron Holding Zrt-vel közreműködve, a közlekedés biztonságának fokozása érdekében. Olyan helyekről van szó, ahol a kerékpáros infrastruktúra kialakítása miatt elképzelhető, hogy a kerékpáros véletlenül gyalogátkelőhelyen teker tovább, ami szabálytalan.

Keszei László

A mai sajtótájékoztató keretén belül a Mártírok útja - Kossuth Lajos utca két zebrájához telepítettek ilyen "Hajtva tilos, tolva szabályos" feliratú figyelemfelhívó táblákat, de lesz még a Mátyás király utca - Csengery utca, a Mátyás király utca - Móricz Zsigmond utca, az Erzsébet utca - Csengery utca, a Várkerület - Ikvahíd kereszteződésében is.

Keszei László

Ottjártunkkor egyébként minden kerékpáros leszállt és szabályosan áttolta a kerékpárját a zebrán. Reméljük, ez a továbbiakban is így marad (amíg meg nem teremtik a szabályos átkerékpározás lehetőségét).

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek