Erős emberek érkeznek Csáfordjánosfára

Az év utolsó országos szkander bajnokságát tartják november 20-án, szombaton Csáforjánosfán. Indul a polgármester is.

A szervezők és a versenyzők legnagyobb bánatára a pandémiás helyzet miatt zárt körben kell 2021 utolsó országos bajnokságát megtartani és a maszk használatát is kötelezővé tette a versenybizottság. Így is közel kétszáz vendéget vár Csáfordjánosfa a szombati rendezvényre, ahol több kategóriában is összemérhetik karjaik erejét a résztvevők.

- Lesz lány és fiú megmérettetés különböző korosztályokban, női senior és férfiaknál is több életkori, illetve súlycsoportos kategória és külön rendezünk mozgáskorlátozottaknak is álló, illetve ülő versenyt. Szombaton már kilenc órakor megkezdjük a mérlegelést, terveink szerint délután négy órakor a döntőket tarthatjuk - tudtuk meg Németh Alberttől, Csáfordjánosfa polgármesteréről, aki egyben a Magyar Szkander Szövetség felügyelő bizottságának is tagja, sőt, maga is éremesélyes versenyző.

Németh Albert a Dóró Team nevű csapatban versenyzik, és társai sok rendezvényen segítkeznek önzetlenül a faluban. Ott vannak például Tőzike Fesztiválon vagy a Szentiván-éji rendezvényen is.

Csáfordjánosfa már harmadszor ad otthont országos szkander versenynek, a jó hangulatú találkozók messze viszik a Győr-Moson-Sopron megye határán fekvő apró település hírét. Tesznek is érte a helyiek; most például vadpörkölttel várják az erős embereket...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek