Tömegesen távoznak a Mediaworks felső vezetői

Senki nem tudja, mi történik a kormányzati médiabirodalom tetején.

Néhány nappal ezelőtt távozott a kormánypárti médiamamut, a Mediaworks éléről Szabó László vezérigazgató és helyét Kálmán Erika, korábbi vezérigazgató-helyettes vette át. Szabó miniszteri biztos lett ugyan, de a helycsere akkor is váratlan volt.

És most még váratlanabb történt.

A Media1 birtokába került az a levél, amiben Kálmán Erika tudatja a dolgozókkal, hogy a Médiaworkstől közös megegyezéssel távozik:

  • Páldi Tamás szervezetfejlesztési vezérigazgató-helyettes
  • Arany János értékesítési és marketing igazgató
  • Paplanos Péter innovációs igazgató
  • Bodnár Gyula oktatási és továbbképzési igazgató
  • valamint Nagy Tamás digitális igazgató

Hogy mi az oka a tömeges távozásnak, azt nem tudja senki, legalábbis a dolgozók nem.

Annyit lehet tudni, hogy a kormány kontrollja alatt dolgozó hatalmas médiagépezet a megszámolatlan állami hirdetés ellenére sem igazán muzsikált valami fényesen pénzügyileg, nem is beszélve a szakmai oldalról.

A Mediaworkshöz olyan sajtótermékek tartoznak, mint a Magyar Nemzet, a Világgazdaság, a 888.hu, a Bors című bulvárlap, a HírTV, az Origo, a Metropol, a Mandiner, a Nemzeti Sport, a Karc FM, a Figyelő, a Lakáskultúra és az összes megyei napilap, beleértve a Kisalföldet is. Egyik legújabb termékük a City7 propagandakiadvány, amelyről a közelmúltban írtunk .

Kálmán Erika vállalatszervezési, szervezetfejlesztési, és integrációs szakember. Szakmai tapasztalatait számos ágazatban szerezte (oktatás, gépipar, közigazgatás, vegyipar, média).

A Kijevi Állami Egyetemen, szerzett bölcsész diplomát, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen Master of Business Administration (MBA) szakon, Nemzetközi kapcsolatok szakirányon oklevelet. 2013-tól dolgozik a médiában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek