Soproni csapat is indult az országos kangoo versenyen

A lányok nagyon szeretnének nyerni, az olvasók lájkjai is segíthetnek.

Idén úgy döntött a Kangoo Jumps Hungary, hogy a körülményekre való tekintettel, nem hagyják veszni a versenyzést, így online egyesítik az energiáinkat és egy Országos Kangoo Programot indítanak. Így alakult meg a Kangoo University. Magyarország több pontjáról indultak csapatok, és van köztük egy csoport, akik Sopront képviselik.

"Sokat jelentene nekünk, a Soproni Kangoo jumps csapatnak (Noémi Poharelec vezetésével, Noémi Kangoo Jumps Instruktornak) ha több emberhez eljutna a poszt. Nagyra értékelnénk ha támogatnátok ebben a versenyben egy poszttal" - írták az enyugat.hu-nak.

Poharelec Noémi vezetésével, 2x4 héten keresztül tanultak és készültek a kangoo összes vállfaját ötvözve a nevezésre. Majd ezekből a koreográfiakból állt össze az “évzáróra” a nevezés. A soproniak inspirációja Britney volt, így ezt a vonalat is vittük tovább.

A soproni csapat, hajrá lányok!

A videók felkerültek, a záró vizsga megkezdődött, a közönség dönt. A like-szavazatokat hétfő 17 óráig lehet leadni, az eredeti poszton. Az a csapat nyer, aki legtöbb lájkot vagy szívet kapja.

A lányok nagyon szeretnének nyerni, mi pedig ebben próbálunk segíteni.

Szavazni itt lehet:

https://fb.watch/9ou8ZC2T4b/
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek