Négy bankfiók is bezár a Felsőpulyai járásban

A gazdasági helyzet és a fogyasztói igények változása miatt zárnak be a bankfiókok, de a cég szerint mindenhonnan 10 perc autóútra lesz nyitva tartó bank.

A Raiffeisenbank Deutschkreutz-Horitschon decembertől hét fontosabb fiókjára koncentrál a Felsőpulyai járásban, ezért 4 másik településen: Ligvándon (Nebersdorf), Borisfalván (Kleinwarasdorf), Lakfalván (Lackendorf) december 9-én, Lókon (Unterfrauenhaid) pedig december 10-én nyitnak ki utoljára a bankfiókok.

A pénzintézet közleménye szerint a bankfiókok bezárásának oka egyrészt jelenleg is zajló alacsony kamatpolitika és az ezzel járó gazdasági kihívások valamint a költségnyomás, másrészt az ügyfélkör megváltozott igényei: egyre többen térnek át a digitális bankolásra mind megtakarítások, mind tranzakciók terén. A vezetőség szerint ugyanakor bármelyik településről 10 perces autóúttal elérhető lesz egy bankfiókjuk, a bezárással érintett településekről pedig igény esetén a legközelebbi fiókba szállítják ügyfeleiket. A Raiffeisenbank fiókjai Sopronkeresztúron, Sopronnyéken (Neckenmarkt), Récényben (Ritzing), Harácsonyban (Horitschon), Doborjánban (Raiding), Szabadbárándon (Großwarasdorf) és Fülesen (Nikitsch) üzemelnek tovább.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek