Megérkezett a város karácsonyfája a Várkerületre

A Virágvölgyből, konkrétabban a Diófa közből érkezett idén Sopron város karácsonyfája a Várkerületre.

A 30 éves nordmann jegenyefenyőt Koltai Gyula ajánlotta fel. Elmondása szerint a csemetét még 30 évvel ezelőtt hozták a zalai erdőkből, akkor 8 éves kislányukkal együtt ültették el a virágvölgyi kertben.

8 fa közül választották ki egyébként ezt a fát, a kivágásban és a beállításban Nagy Attila speciális favágó és a Timber Special Ipari Alpinista Csoport működött közre, a szállításban és egyéb munkákban pedig a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. segédkezett.

Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Töreki Tibor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek