A vétlen asszony sérült kedden, a Sopron és Harka közötti balesetben

A szemből érkező nem adta meg az elsőbbséget.

Egy 48 éves miskolci nő közlekedett személygépkocsival a 8645-ös számú úton Sopron felől Harka irányába november 23-án, kedden reggel 8 óra körül. Haladása során egy mellékútra kívánt balra kanyarodni, azonban nem biztosított elsőbbséget a vele szemből érkező 62 éves harkai nő által vezetett személygépkocsinak, és nekiütközött. A becsapódás hatására a vétlen jármű az út melletti vízelvezető árokba sodródott, ahol egy fának ütközve állt meg. A baleset során a 62 éves asszony megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai látták el, majd kórházba siettek vele.

Az okozó autója is csúnyán összetörött.
police.hu

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A vétlen jármű az árokba csapódott.
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek