Ausztria legjobbnak mondott virológusa szerint nem lesz elég a húsz nap lezárás

A szakember szerint hónapokra szóló koncepcióra van szükség a járvány megfékezése érdekében.

Christoph Steininger virológus arra figyelmeztet, nem kellene arra számítani, hogy 20 nap múlva újra visszaáll az élet a normális kerékvágásba Ausztriában.

- Alapvetően ellenzem a bezárásokat, de nem volt más választásunk - nyilatkozta a szakember a Heute.at -nek. Azt is elárulta: az ismét emelkedő koronaszámok miatt nem hiszi, hogy december 12-én ellaposodik a járványgörbe.

A MedUni Vienna virológusának és infektológusának az a véleménye, hogy sürgősen szükség van egy B-tervre. De nem egy néhány napos tervre, hanem a következő néhány hétre vagy akár hónapokra vonatkozó koncepcióra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek