Hárman meghaltak szerdán a magyar utakon

Magyarország területén a 2021. november 24-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 40 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 7 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 168 személyt fogott el, közülük 41 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 51 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 159 embert állítottak elő, köztük 96 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 107 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek