Új orvosi rendelő épül Fülesen

Az első szimbolikus kapavágással kezdetét vette az új orvosi rendelő építése Fülesen (Nikitsch). A BVZ hetilap információi szerint a településen közvetlenül a községháza mellett épül fel az új egészségügyi központ.

A modern épület földszintjén, mintegy 200 négyzetméteren dr. Somogyi Márk általános orvos rendelője, illetve felesége, Somogyi-Saághy Beatrix fizikoterápiás rendelője kap helyet, az emeleten pedig két lakást alakítanak ki. A fejlesztés várhatóan 2022 őszére fejeződik be, ekkor pedig az 1950-es években épült községházát is felújítják.

Kuzmits/BVZ

A projekt összköltsége mintegy 2,5 millió euróra rúg. "Aki valami újba kezd, egy optimista jövőt képzel el magának. Ez az építkezés az egész lakosságot szolgálni fogja, egy újabb lépés a település fejlesztésére" - mondta el Johann Balogh polgármester. A szimbolikus kapavágásnál egyébként részt vett Heinrich Dorner tartományi tanácsos is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek