24 órán keresztül rádióznak soproni diákok a hétvégén

November 27-én reggel 9-től megállás nélkül készítik műsorukat azok a soproni diákok, akik az ezen a hétvégén zajló XV. Győri "ALUDJ MÁSKOR" című 24 órás alkotják a vetélkedő hivatalos rádióműsorának stábját.

A vetélkedő az ország több pontján is népszerű "ALUDJ MÁSKOR - 24 ÓRÁS VETÉLKEDŐ" úgynevezett hibrid változata, amelynek jelentős része online zajlik, de a csapatok több alkalommal is találkozhatnak egymással Győrben.

A soproni stáb

A játékon részt vevő 9 győri csapat a szervezőktől és a Soproni Ifjúsági és Média Klub tagjaitól kapják ajándékba ezt a rádióműsort, amelyben folyamatosan beszámolnak a játékokról, feladatokról, megszólalhatnak a játékosok, a szervezők pedig ezen a csatornán is tudják tartani a kapcsolatot a játékosokkal.

A stáb legfiatalabb tagja 13, legidősebb tagja 18 éves, számos soproni és környékbeli iskolát képviselnek. Van, aki már évek óta tevékenykedik a klub és a Sopron Tv "Limonádé" című ifjúsági műsorában, de van olyan is, akinek ez lesz élete első nyilvános szereplése.

A rádiót a vetélkedő időtartama alatt, november 27., szombat 9-től másnap reggel 9 óráig itt lehet elérni:

http://c20.radioboss.fm:8220/stream
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek