Csúnya buszbaleset történt szombaton Bécsben

Szinte teljesen megsemmisült egy busz az ütközésben szombat reggel. A balesetben hárman megsérültek.
A bécsi tömegközlekedés egyik járata szenvedett baleset szombat reggel Bécsben, Floridsdorfban. A Bécsi Tűzoltóság sajtóközleményben számolt be arról, hogy a busz oldalról ütközött egy parkoló kamionnal. A balesetről készült fotó sokkoló: a busz jobb oldalát szinteb leborotválta a kamion. A kamion pótkocsija messze kinyúlt az útra, és összetörte a jármű utasterét. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy mindössze hárman tartózkodtak a járaton, ha a baleset csúcsforgalomban történt volna, súlyosabb következményei lehettek volna a balesetnek. A katasztrófavédelem a sofőrt és az utasokat kiszabadította a megsemmisült járműből, mindhármuknak a bécsi hivatásos mentőszolgálat részesítette sürgősségi ellátásban, majd kórházba szállították őket.

A baleset körülményeit vizsgálják.

(Forrás és fotó: Heute.at )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek