Kísért a múlt

Emlékeznek, amikor még volt Sopronnak teljes értékű helyi rádiója? Nem most volt, és bár azóta három helyi frekvenciát is (újra)pályáztattak (94.1 MHz, 98.4 MHz, 104.6 MHz), helyi rádió nem indult. Minimális helyi tartalom azért időnként elérhető, bár a hírek például többnyire annyiból állnak, hogy felolvassák az önkormányzati hírportál, vagy a megyei napilap egy-egy hírét.

A soproni GYIK mellett azonban a fűben hever egy reklámtábla, ami még a régi időket idézi. "Nap Rádió - nap mint nap" írja a megfakult felirat, ami ki tudja, hol volt eddig.

enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek