Öngyilkossági szándékkal gyújtotta fel a társasházi lakást

Veszélyeztette a lakótársakat.

Az idős elkövető öngyilkossági szándékkal gyújtott tüzet az ötemeletes társasház földszinti lakásának több helyiségében, Mosonmagyaróváron. Az ügyészség közveszélyokozás bűntette miatt emelt vádat vele szemben.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint az elkövető a lakás három helyiségében is tüzet gyújtott, ami a meggyújtott bútorokról más berendezési tárgyakra tovább is terjedt, illetőleg több műanyag berendezési tárgy is megolvadt.

A lakásból kiáramló mérgező füst közvetlenül veszélyeztette a fentebbi szinteken lakók életét, testi épségét, egészségét.

A tüzet a kiérkező tűzoltók oltották el.

A közveszélyokozás bűntette két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő - írja közleményében a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Három helyiségben is tüzet gyújtott a bácsi.
Ügyészség
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek