Megszűnik egy gyalogátkelőhely a Várkerületen

A helyszínen tapasztaltak alapján pedig a kerékpáros átvezetésnek is lőttek.

A Soproni Téma Facebook-oldala írta meg , hogy a Várkerület felújításának befejezését követően zajlik a közlekedés és a forgalomirányító lámpák felülvizsgálata. Szakemberek szerint indokolt a Várkerület 79. számú ház magasságában (a Torna utcánál) a gyalogátkelőhely megszüntetése. Ez azért is egy érdekes döntés, mert itt egyben kerékpáros átvezetés is van, mely eddig biztosította az eljutást a Várkerületről a Hátsókapu felé. Hogy ennek megszűnte után hogyan lehet majd szabályosan behajtani a Hátsókapuba és onnan ki, az egyelőre kérdéses.

A zebrát és kerékpáros átvezetést már fel is marták
Keszei László
A zebrát és kerékpáros átvezetést már fel is marták
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek