Sopronban is elültették a vírus elleni küzdelmet szimbolizáló fát

A rendőrség ötlete, a TAEG Zrt. ajándéka a közösen elültetett csemete.

A soproni tiszti klub udvarán ünnepélyesen helyezték földbe azt a vörös tölgy csemetét, ami egy nógrádi ötlet alapján ereszthet gyökeret a Kossuth utcai kertben. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság indította ugyanis azt a kihívást, aminek lényege, hogy a koronavírus elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet országszerte facsemeték ültetésével. Az "Ültessül az élet fáját!" elnevezésű akcióhoz a Soproni Rendőrkapitányság is csatlakozott.

Sopron is csatlakozott a nógrádiak ötletéhez.
Enyugat.hu

- Ez a kezdeményezés a társadalmi összefogást és a vírus elleni harcot szimbolizálja. A fa az évek múlásával terebélyesedik, egyre magasabbra nő, így szimbolizálja az életet, annak megújulását és legyőzhetetlenségét - hangzott el az ünnepélyessé tett faültetésen, a csemetét ugyanis közösen helyezte a földbe dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Sándor Gyula, a TAEG Zrt vezérigazgatója, Benczik-Hrncsák Erika rendőr ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági főkapitányhelyettese és dr. Herczeg Zoltán alrezredes, Sopron rendőrkapitánya.

Kihívás teljesítve: a tiszti klub kertjében szép nagyra nőhet az Élet fája.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek