Az osztrák fővárosban megint a szigorú intézkedések ellen tüntettek

Bécs belvárosában ma sokan tüntetnek a 40CoV-intézkedések ellen. A rendőrség szerint összesen mintegy 40 ezren voltak az utcákon.

A rendőrség becslései szerint délután már összesen mintegy negyvenezer ember tüntetett a koronavírus miatti szigorítások ellen Bécsben. (Az első híradások még hétezer tiltakozóról szóltak, de a főváros több részén is voltak tüntetések délután.)

A maszkkövetelmény be nem tartásáért büntetés járt - írja az ORF.at .

Kora délután sokak voltak kint volt a Ringen is. A számos felvonulási nagygyűlés miatt több forgalmi akadály is kialakul. Az ÖAMTC szerint a Franz-Josefs-Kai és a Ring ideiglenes lezárására 18 óráig kell számítani.

A bécsi rendőrség támogatást kapott más tartományoktól is, összesen mintegy 1200 rendőr teljesít szolgálatot.

Többezren vonultak utcára.
APA/Florian Wieser
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek