Télies lesz az idő

Az elkövetkezendő napokban hűvösek lesznek az éjszakák, időnként havazni is fog térségünkben. Vasárnap délután a Fertő tó térségétől egészen Dél-Burgenlandig borult lesz az ég, kisebb eső, havaseső is várható, de 400 méter tengerszint feletti magasságtól havazás is előfordulhat. Az északnyugati szél olykor megélénkül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 5 fok között alakul.

A hétfői nap még sok felhővel indul, de délutánra egyre nagyobb területen szakadozik fel a felhőzet. Az élénk északnyugati szelet olykor erős lökések kísérhetik. A hajnali 2 fok után napközben legfeljebb 4-5 fok várható.

A keddi nap csípősen kezdődik, az egész térségben fagypont alatt alakul a legalacsonyabb hőmérséklet: -2 és -3 fok közötti értékeket mérhetünk. A nap első felében lesz kevesebb felhő az égen, délutántól viszont felhősödés kezdődik, csapadékra viszont csekély az esély. A mérsékelt északnyugati szél néha megélénkül. A napi csúcshőmérséklet 3 és 4 fok között alakul.

Sopron 2021.12.04.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek